icon fb icon g+ icon tw BabyBüro & SchreibwarenEssenModeBrillenBlumen & GeschenkideenReiseBiżuteriaSpiele & SoftwareSport i turystykaVaruhusBøker & BladerAutoDienstleistungenElektronik & ComputerAndreErotikFotosMöbelTierbedarfParfum & Kosmetik arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuella kuponger och erbjudanden för Groupon Januari 2022

Vi är glada att kunna erbjuda dig de bästa rabatterna och erbjudanden från Groupon! Groupon erbjuder en mängd olika rabatter i Presenter & Upplevelser kategori. Allt du behöver - är att använda Groupon kuponger på DinRabatt.se, och du kommer att spara pengar och tid!

För denna butik, finns det nu inga kuponger.

Löpt Groupon kuponger och rabattekoder

Information om Groupon

Groupon är en amerikansk världsomspännande e-handelsmarknad som förbinder abonnenter med lokala handlare genom att erbjuda aktiviteter, resor, varor och tjänster i mer än 28 länder. Baserat på Chicago lanserades Groupon i november 2008 och den första marknaden för Groupon var Chicago, följt därefter snart av Boston, New York City och Toronto. I oktober 2010 var Groupon tillgängligt i 150 städer i Nordamerika och 100 städer i Europa, Asien och Sydamerika och hade 35 miljoner registrerade användare. I slutet av mars 2015 serverade Groupon mer än 500 städer världen över, nästan 48,1 miljoner aktiva kunder och innehöll mer än 425 000 aktiva erbjudanden globalt. 

Idén för Groupon skapades av nuvarande oväsen VD och Pittsburgh infödd Andrew Mason. Tanken blev senare uppmärksam på sin tidigare arbetsgivare, Eric Lefkofsky, som gav 1 miljon dollar i "fröpen" för att utveckla tanken. I april 2010 värderades företaget till 1,35 miljarder dollar. Enligt en rapport från december 2010 som gjordes av Groupons marknadsföringsförening och rapporterade i Forbes magazine och Wall Street Journal, utgjorde Groupon att företaget är i takt för att göra 1 miljard dollar i försäljningen snabbare än någonting annat än någonsin. 

Eftersom Groupon ser ut att expandera utöver dagliga erbjudanden för att bli en marknadsplats för lokal handel, kommer företaget att konkurrera med många stora aktörer. Groupon Goods konkurrerar med Amazon. Facebook testar "Local Market", en köp och sälja community som drivs av Facebook-grupper, som också indirekt konkurrerar med Groupon. "Local" är en hård nöt att knäcka och medan många spelare försöker hitta ett fotfäste i rymden fortsätter Groupon att ha en stor fördel på grund av sina relationer med 150 000 lokala företag i USA ensam. 

Du kan få många olika erbjudanden med den största rabatten på Groupons webbsida. Missa inte denna möjlighet att få de bästa kupongkoderna.