icon fb icon g+ icon tw BabyBüro & SchreibwarenEssenModeBrillenBlumen & GeschenkideenReiseBiżuteriaSpiele & SoftwareSport i turystykaVaruhusBøker & BladerAutoDienstleistungenElektronik & ComputerAndreErotikFotosMöbelTierbedarfParfum & Kosmetik arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuella kuponger och erbjudanden för InkClub Mars 2021

Vi är glada att kunna erbjuda dig de bästa rabatterna och erbjudanden från InkClub! InkClub erbjuder en mängd olika rabatter i Kontor kategori. Allt du behöver - är att använda InkClub kuponger på DinRabatt.se, och du kommer att spara pengar och tid!

För denna butik, finns det nu inga kuponger.

Information om InkClub

InkClub grundades år 2000 i Uppsala och är ett av Sveriges äldsta e-handelsföretag. I jakt på en ny produkt att sälja över nätet fastnade grundaren Lennart Nyberg för bläckpatroner, som lämpade sig väl för e-handel med sitt lätthanterbara format. Det blev grunden till inkClub, som därefter växte snabbt och idag är Nordens största bläckförsäljare. InkClub ägs av Lennart Nyberg sedan juni 2016.

 

Inkclub, av företaget skrivet inkClub, är ett e-handelsföretag som började sälja bläckpatroner och lasertoners i Sverige via internet. Idag har inkClub 5 miljoner kunder i 10 länder och företaget erbjuder numera förutom bläckpatroner och lasertoner även diverse förbrukningsprodukter till både hem och företag. Missa inte chansen att köpa rätt produkter till bra priser.