icon fb icon g+ icon tw BabyBüro & SchreibwarenEssenModeBrillenBlumen & GeschenkideenReiseBiżuteriaSpiele & SoftwareSport i turystykaVaruhusBøker & BladerAutoDienstleistungenElektronik & ComputerAndreErotikFotosMöbelTierbedarfParfum & Kosmetik arrow-upchevron-downchevron-rightclockclosecopyexclusiveexternalicon fbicon g+okquotesearchshareTopicon twSeo block - How doSeo block - Simple waySoe block - Special opportunitiesSeo-block - Wide range

Aktuella kuponger och erbjudanden för ShopAlike.se Januari 2022

Vi är glada att kunna erbjuda dig de bästa rabatterna och erbjudanden från ShopAlike.se! ShopAlike.se erbjuder en mängd olika rabatter i Hem & Inredning kategori. Allt du behöver - är att använda ShopAlike.se kuponger på DinRabatt.se, och du kommer att spara pengar och tid!

För denna butik, finns det nu inga kuponger.

Information om ShopAlike.se

ShopAlike.hu är en världsomspännande 19 länder. Dess främsta mål är att samla ett brett sortiment av produkter från mode, skönhetsvård och heminredning till en enda plats, så att användaren kan hitta allt på ett ställe och jämföra produkterna tillsammans. Detta gör beslutsfattande och shopping lättare. ShopAlike behandlar dock inte detaljhandeln eller distributionen, det ger bara en fristående infrastruktur för att komma åt produktutbudet av olika webbshops.

Visual Meta, som driver webbplatsen, grundades i december 2008 av Johannes Schaback och Robert Maier i den tyska huvudstaden Berlin. Som IT-specialist är Johannes Schaback ansvarig för den tekniska infrastrukturen och utvecklingen av sökteknik, medan Robert Maier ansvarar för företagets ekonomi och upprätthåller kontakt med partneraffärer. De två grundarna stöds av ett team av ungdomar, programmerare, internetprofessorer och praktikanter.

Med investeringen av Rocket Internet, den berlinbaserade startkuvuen, startade webbplatsen först som Ladenzeile.de i april 2009 i Tyskland. Teamet byttes för 40 år det året. Den internationella strategin slutfördes 2011, med företagets konsolidering - och utvidgades sedan till franska, italienska och spanska marknader under namnet Shopalike. I slutet av 2012 hade bolaget svällt till mer än 100 personer, och som en direkt följd av förvärvet kunde Shopalike varumärket komma in på ett antal europeiska marknader. Vid denna tidpunkt började Nederländerna, Sverige, Danmark, Portugal, Finland och Belgien och den turkiska platsen Shoppala.com.

Du kan få många olika erbjudanden med den största rabatten på online ShopAlike.se hemsida. Missa inte denna möjlighet att få de bästa kupongkoderna.